Welkom bij Inbouwapparatuur Aalsmeer & Philippo Aalsmeer - De Specialist In Keukens & Keukenapparatuur

Philippo AalsmeerNadat eind 2008 onze oude showroom in Aalsmeer door een tragische brand verloren ging, vierden wij na de herbouw in 2009 ons 40-jarig bestaan met een geweldig feest. Met nieuw enthousiasme en met een gevoel van wedergeboorte gingen we gewoon weer lekker verder met waar we goed in zijn: het persoonlijk adviseren van onze klanten bij de aankoop van hun keuken en inbouwapparatuur. Maar nu in een nog grotere- en modernere showroom van maar liefst 1650 vierkante meter. Nu zijn daar in een geweldig en compleet overzicht nog meer keuken inbouwapparaten te bezichtigen en te vergelijken. Steeds met de laatste snufjes op het gebied van inbouwapparatuur.

Al 40 jaar ontvangen Wout en Hans u graag in de moderne showroom om met u te brainstormen over een verrassende invulling van uw nieuwe keuken en over de aanschaf van de bijbehorende inbouwapparatuur.

Wij worden daarbij ondersteund door een ervaren team van montage- en inbouwexperts die uw keuken thuis inmeten, afleveren en installeren.

Wij zijn altijd bewust een klein bedrijf gebleven omdat wij er bewust voor gekozen hebben om altijd dicht bij de klant te staan. Dat wil zeggen, goed naar de wensen van de klant luisteren en ons voorstel daar nauw bij aan te laten sluiten.

U hoeft uw wensen niet op ons of onze producten aan te passen, maar wij weten voor u altijd een passende oplossing te bedenken. Dat is onze kracht en daar zijn wij trots.

Ook zijn trots op ons team dat altijd klantvriendelijk, betrouwbaar en servicegericht is.

Zo is thuis inmeten, een mooi 3D foto realistisch ontwerp maken en thuis installeren voor ons niet teveel gevraagd. Een op maat gesneden offerte heeft u altijd zeer snel in huis.

Ook op onze producten zijn wij zeer. Wij leveren alleen de echte topmerken. Bekend, maar soms ook wat minder bekend omdat de kwaliteit voor ons altijd voorop staat.

Zo zijn wij bijvoorbeeld ook Maestro Dealer van het Spaanse inbouwapparatuur merk Fagor. Omdat wij weten dat Fagor altijd een vernieuwer is geweest in de ontwikkeling van keukenapparatuur. Zo is Fagor bijvoorbeeld de uitvinder van de inductiekookplaat en is zij voorloper in zelfreinigende ovens. Dit merk produceert keukenapparatuur voor vele andere grote merken.

Het opnemen van Fagor in ons programma is juist zo kenmerkend voor ons, omdat wij altijd het beste zoeken voor onze klanten tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Met ingang van Januari 2012 zijn wij dus Fagor Maestro Dealer. Dit heeft voor onze klantenfagor marknesse de volgende leuke voordelen:

De Fagor Mastro Dealer: betrouwbaar, vakkundig en servicegericht
Bij een Fagor Maestro Dealers weet u zeker dat u altijd betrouwbare informatie krijgt, een goede prijs betaalt en dat u een origineel product koopt. Onze dealers kunnen u precies vertellen wat de voordelen zijn van onze producten.

De Fagor Mastro Klantenkaart
Wanneer u bij ons een Fagor product aanschaft, ontvangt u bovendien een Fagor Maestro Klantenkaart cadeau. Hiermee maakt u een heel jaar lang iedere maand kans op geweldige prijzen. Zo willen we u graag bedanken voor u vertrouwen in ons en in Fagor.

We zien u graag in onze showroom!

Mocht u zich al thuis willen oriƫnteren op de voor u meest geschikte keuken inbouwapparatuur dan kunt geheel gratis en vrijblijvend onze Inbouwapparatuur Brochure en onze handige Tips aanvragen door hieronder uw naam en emailadres in te vullen. U heeft de brochure en de tips dan binnen enkele minuten in uw mailbox.

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om.

Natuurlijk kunt u altijd binnenlopen in onze showroom aan de Aalsmeerderweg 83 te Aalsmeer.

Bellen kan ook tijdens openingstijden: 0297 361606

Wij zien u graag een keer in onze showroom.

Met vriendelijke groeten,

Het Philippo Team


CONTACT GEGEVENSphilippo almere

Inbouwapparatuur Aalsmeer/Philippo Aalsmeer
Aalsmeerderweg 83
1432 CH Aalsmeer
Tel: 0297 361606

E-mail: info@philippo.nl

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag:
9.00 - 17.30 uur

op zaterdag:
10.00 - 17.00 uur