DE SENSATIONELE TOTALIUM INDUCTIEKOOKPLAAT VINDT U NU BIJ INBOUWAPPARATUUR AALSMEER

inductiekookplaatInbouwapparatuur Aalsmeer is al jaren uw specialist in inbouwapparatuur waaronder de inductiekookplaat. We hebben altijd de laatste technologie op het gebied van inductie koken in huis gehad. Maar wij hebben nog nooit zo'product verkocht als de Fagor Totalium® Inductiekookplaat. Eigenlijk zou iedereen een demo van deze revolutionaire kookplaat moeten krijgen. In onze showroom kan dat.

 
De Meest Sensationele Inductiekookplaat ooit gemaakt: Nu in Aalsmeer te zien!

Dat het Spaanse topmerk Fagor samen met haar dochteronderneming Brandt de uitvinders van inductie koken zijn is wellicht weinigen bekend. Fagor is marktleider in inductie kookplaten en produceert ook voor vele grote merken in keukenapparatuur. Hierdoor is Fagor altijd net een stapje voor in de ontwikkeling van de nieuwste inductie technologie. Meestal zijn dit vernieuwingen in materialen, bediening, electronica. Maar deze keer heeft de innovatiekracht bij Fagor geleid tot een compleet nieuw concept voor inductiekoken: De Totalium® Inductiekookplaat.

Het is moeilijk uit te leggen wat er allemaal met deze inductiekookplaat mogelijk is, maar we kunnen het ook simpel houden: Alles is mogelijk!

Wat dat betekent kunt u eigenlijk alleen maar ervaren tijdens een demonstratie in onze showroom in Aalsmeer.

Toch laten wij u alvast kennis maken met deze unieke inductiekookplaat.

Best In Class Inductiekookplaat: De Fagor IF-9000S Totalium

Inductie koken is de snelste, veiligste en meest efficiёnte manier van koken. Met deze kooktechniek behaal je altijd een optimaal resultaat voor wat betreft kwaliteit, kooktijden en energieverbruik. Als nu ook nog de gehele inductiekookplaat één groot kookoppervlak is dan ben je ook niet meer gebonden aan de kookzones. Hierdoor kun je werkelijk grenzeloos koken. De Fagor Totalium® voegt hier nog eens meerdere dimensies aan toe.

Eigenlijk heeft Fagor hiermee inductiekoken opnieuw uitgevonden.

De Totalium heeft drie verschillende gebruiksopties en bereidingswijzes:

  1. TOTAAL: Hier heeft het hele inductieoppervlak hetzelfde vermogen om bijvoorbeeld 5

    inductiekookplaat

    pannen op hetzelfde vermogen te laten koken
  2. DOMINO: Zo koken de professionals. Het inductieoppervlak wordt verdeeld in 3 kookzones. Het vermogen kan per zone onafhankelijk worden ingesteld. Pannen kunnen simpel van de ene naar de andere zone verplaatst worden voor een andere bereidingswijze, sudderen, boosten etc.
  3. MASTER: Volledige vrijheid en onvoorstelbaar. De Totalium herkent de pan en de instelling die erbij hoort. Als je de pan verschuift wordt de instelling meegenomen!

Meer informatie over unieke inductiekookplaat vindt u in onze gratis inbouwapparatuur brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Voor een uitgebreider inductie koken advies bent u altijd welkom.

Bij Inbouwapparatuur Aalsmeer/Philippo Keukens Aalsmeer staat ons team voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw vaatwasser kiest.

Wij zijn vijf dagen per week open.

Alle combimagnetrons worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden en bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.

Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Aalsmeer/Philippo Aalsmeer en wilt u onze klanten aan het woord zien, ga dan naar de contactpagina. Wij zijn al jaren uw expert in keukens en inbouwapparatuur.

U kunt nu al onze tips en de complete inbouwapparatuur brochure aanvragen door hieronder uw naam en email adres in te vullen. U krijgt dan deze catalogus direct per email toegestuurd, zodat u thuis alvast rustig ons aanbod kunt bekijken.

Wij nodigen u graag uit voor een deskundig advies in onze gezellige Inbouwapparatuur Showroom in Aalsmeer. De koffie wordt vers voor u gezet!

InbouwapparatuurAalsmeerMet vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens!

Het Philippo Team

Inbouwapparatuur Aalsmeer/Philippo Aalsmeer
Aalsmeerderweg 83
1432 CH  AALSMEER

 

Heeft u nu al vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Bel ons op nummer 0297-361606 of stel uw vraag via het contactformulier