DE LAATSTE KOELKAST INBOUW TECHNIEK VINDT U NU BIJ INBOUWAPPARATUUR AALSMEER

InbouwapparatuurAalsmeerAl jaren is Inbouwapparatuur Aalsmeer uw specialist in inbouwapparatuur. Zo hebben wij ook de laatste technologie op het gebied van koelkast inbouwapparatuur in huis en kunnen wij u perfect de unieke voordelen van deze technologie demonstreren. In onze huiselijke showroom vindt u een keur aan moderne inbouwapparatuur. U bent welkom in onze showroom.

 
De Beste Koelkast Inbouw Tips & Gratis Inbouw Brochure

Inbouw koelkasten zijn de afgelopen jaren steeds geavanceerder geworden. Allerlei professionele koeltechnieken deden ook hun intrede in de koelkast thuis. Zo is de nieuwste technologie die van de No Frost Koelkast.

Deze technologie heeft een zeer belangrijk voordeel voor de inbouw koelkast. Het is namelijk zo dat in een normale koelkast de warmte wordt onttrokken aan de koel- of vriesruimte, maar niet het bijbehorende vocht. Hierdoor ontstaat in het vriesgedeelte zogenaamde rijp- of ijsafzetting.

In een No Frost Koelkast wordt de lucht met vocht en al uit het vries gedeelte gezogen.

De voordelen zijn dat u nooit meer de koelkast hoeft te ontdooien, dat verpakkingen en etiketten altijd leesbaar blijven, dat diepvriesproducten niet meer aan elkaar vast vriezen en dat er geen hoger energieverbruik ontstaat door de ijsafzetting.

Voor meer tips en om de juiste keuze voor uw inbouw combimagnetron te maken vraagt u hieronder de checklist inbouwapparatuur en de gratis Inbouwapparatuur Brochure aan. Zo kunt u zich thuis al helemaal op uw gemak voorbereiden om de juiste keuze te maken en niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Best In Class Koelkast Inbouw: De Fagor FIC 5425

De Fagor No Frost Inbouw Koelkast bevat de allerlaatste No Frost techniek en heeft bovendien een inhoud van maar liefst 200 liter en wisselbare draairichting van de deur!

Deze volledig geïntegreerde inbouw koelkast krijgt onze aanbeveling omdat hij aan alle eisen voor de moderne inbouw koelkast voldoet:Inbouw koelkast

  1. De Fagor FIC 5425 Inbouw Koelkast heeft een hoogte van 1.770 mm, een inhoud van 200 liter en een vrieskast van 62 liter
  2. De Fagor FIC 5425 Inbouw Koelkast heeft een electronische temperatuurregeling en een homogene koeling
  3. De Fagor FIC 5425 Inbouw Koelkast heeft de laatste No Frost- en Super Invries Technologie in huis
  4. De Fagor FIC 5425 Inbouw Koelkast heeft een A+ energie label
  5. De FIC 5425 Inbouw Koelkast heeft een verwisselbare draairichting van de deur

Meer informatie over deze- en andere inbouw koelkasten vindt u in onze gratis inbouwapparatuur brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Voor een uitgebreider koelkast inbouw advies bent u altijd welkom.

Bij Inbouwapparatuur Aalsmeer/Philippo Keukens staat ons team van 15 experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw vaatwasser kiest.

Wij zijn vijf dagen per week open.

Alle combimagnetrons worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden en bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.

Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Aalsmeer en wilt u onze klanten aan het woord zien, ga dan naar de contactpagina. Wij zijn al jaren uw expert in keukens en inbouwapparatuur.

U kunt nu al onze tips en de complete inbouwapparatuur brochure aanvragen door hieronder uw naam en email adres in te vullen. U krijgt dan deze catalogus direct per email toegestuurd, zodat u thuis alvast rustig ons aanbod kunt bekijken.

Wij nodigen u graag uit voor een deskundig advies in onze gezellige Inbouwapparatuur Showroom in Aalsmeer. De koffie wordt vers voor u gezet!

Koelkast inbouw

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens!

Het Philippo Team

Inbouwapparatuur Aalsmeer/Philippo Aalsmeer
Aalsmeerderweg 83
1432 CH  AALSMEER

Heeft u nu al vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Bel ons op nummer 0297-361606 of stel uw vraag via het contactformulier